tirsdag 15. juni 2010

Uinspirerte advarsler

Noen ganger trenger man ikke være inspirert for å skrive. Dette er en sånn gang. Så da er du advart.

I morgen skal vi ha visning. Det er jo bra! Men jeg tror jeg begynner å grine hvis det ikke kommer noen nå heller. Så er du advart om det også. Vi kan liksom ikke gjøre noe mer enn det vi har. Prisen er presset til et absolutt minimum, nye bilder er tatt, og teksten er forandret. Annonsen har vært borte fra Finn.no i over to uker og lagt ut på nytt. Det er ikke noe mer vi kan gjøre.

I går og i dag skulle vi gjøre det pent og rent til visning. Men jaggu var det ikke et ungt par som ville komme i dag i stedet. Det er i og for seg greit, men STRESS. Vi er begge ganske pirkete med hvordan det skal se ut når det er "visningsrent". Det skal være strøkent, og helst ingenting i oppvaskmaskinen. Det er ikke så lett å få til. Men vi hastet hjem fra jobbene våre og satte oss i sving. (Må ikke blandes med den formen for dans som heter Swing. Det er ikke det vi drev med. I så fall hadde det ikke blitt visningsrent her på laaang tid.)

Uansett: da klokka var ca 18.00 var vi så ferdige som vi orket for i dag... Og så satte vi oss i sofaen og ventet. Så sovnet vi..

Heldigvis ringte de som skulle komme da de dro fra Årnes. Så vi fikk summet oss litt før de kom.

Så nå er vi positive mot et salg på torsdag. Håper bare det kommer flere i morgen, som kan være med å presse prisen litt opp. For vi kan neste ikke selge for å lite som vi har lagt den ut, men nå må vi bare, dersom det bare kommer inn bud på det..

Her er forresten link til ny annonse!

1 kommentar: