lørdag 13. mars 2010

LØNSJ

I dag har jeg vært ute og spist lønsj med en av mine bestevenner. Jeg er så heldig at jeg har flere enn en, men kan jo ikke få med meg alle på en gang. Det tror jeg faktisk ikke har skjedd noen gang.. at alle mine deilige bestevenner har vært samlet på samme sted til samme tid. Men nok om det.

Jeg prøver igjen..

Jeg har altså spist lønsj med en av mine beste venner. Vi har ruslet nedover i verdens beste by. Jeg tror i alle fall det er verdens beste by. Kanskje det ikke er det, likevel.. For jeg har jo ikke besøkt alle verdens byer. Så da kan jeg vel STRENGT tatt ikke vite om det virkelig er VERDENS beste by. Men jeg velger å tro det, likvel.

Huff, nå kom jeg bort fra det jeg skulle fortelle igjen...

Jeg prøver igjen..

Jeg har altså spist lønsj med en av mine beste venner. Vi har ruslet nedover i verdens beste by. Vi gikk helt til Aker Brygge og spiste på Fridays, enda det er lørdag i dag. Jeg tror ikke vennen min var helt fornøyd med at det var lørdag og vi skulle spise på "fredag". Det er veldig forvirrende nemlig. Og min venn og jeg blir ofte forvirret sammen. Men da blir vi bare enige om at det var gøy, så ler vi så alle kan høre det. Som dere skjønner har vi det ofte hysteriskt morsomt. For de av dere som kjenner oss, vil jeg bare si at jeg har full forståelse for at det kan bli litt vel slitsomt i ny og ne, men sånn er vi. Tål det eller ikke tål det. (DET er det evige spørsmålet... Å tåle eller ikke tåle..?)

Jeg lurer på om jeg kom litt vekk fra det jeg egentlig skulle fortelle igjen. La meg få et forsøk til..

Jeg prøver igjen...

Jeg har altså spist lønsj med en av mine beste venner. Vi har ruslet nedover i verdens beste by. Vi gikk helt til Aker Brygge og spiste på Fridays, enda det er lørdag i dag. Det var super koselig og veldig gøy.Vi har snakket om alt fra tannpleie til frontpartier til problemer med salt og kaffe og hvilke årstider som passer best med det. Og ikke minst om at det er konsistens som avgjør om man er utendørs eller innendørs. Det var litt som å filosofere! (Og det liker jeg godt. Tror jeg m gjøre mer av det.)

Jeg er skikkelig glad i vennene mine, spesielt de som klarer å være like gale som meg!
Takk for at dere er der!






Jeg tror jeg klarte å fortelle ferdig. JIPPI!!!

Ha en fantastisk lørdag!

1 kommentar: